top of page
Dyrlege Rudi logo
Katt i fanget til eieren.

Lidenskap for dyreomsorg

Vi legger vår sjel i å ta vare på din kjæreste venn og behandler alle dyr som om de var våre egne.

Våre ansatte

Portrettbilde av veterinær Marius Rudi, holder en hund.

Marius Rudi

Veterinær

Marius har hele 16 års erfaring som dyrlege og har et bredt interessefelt. Interessen for å bli dyrlege startet allerede i barndommen da hans far også var dyrlege. Det var helt naturlig å tilbringe tid på operasjonsrommet som liten, og kirurgi har alltid vært hjertesaken hans.

 

Han brenner for bevegelsesapparatet til dyr og har dedikert mye av sin tid til muskel- og skjelettplager hos hund og katt. Etter å ha deltatt på utallige etterutdanningskurs både nasjonalt og internasjonalt, er Marius for tiden engasjert i en omfattende etterutdanning innen kirurgi i regi av Improve International. Denne utdannelsen vil føre til en europeisk sertifisering etter bestått eksamen, planlagt i 2024/2025. Les mer om utdannelsen her.

 

Med 16 års erfaring som veterinær, har Marius opparbeidet seg omfattende klinisk erfaring og en evne til å håndtere de fleste utfordringer hos hund og katt. Han har arbeidet ved noen av de største dyreklinikkene på Sør-Østlandet og tar imot kirurgiske henvisningspasienter. Hvis sykdomstilstanden til ditt dyr går utover vårt kompetanseområde, er terskelen lav for å henvise til riktig veterinær eller dyresykehus. Vi har et nært samarbeid med de største klinikkene i landet, og du kan være trygg på at vi velger det beste alternativet for ditt dyr. På fritiden finner du Marius ofte i skogen, foran høyttalerne eller over matgrytene blant venner og familie.

Portrettbilde av dyrepleier Vibecke Stenseth, holder en hund.

Vibecke Stenseth

Dyrepleier

Vibecke Stenseth ble ferdig utdannet dyrepleier ved Hansenberg i Danmark i 2011. Hun har mange års erfaring fra en stor klinikk i Drammen. Med etterutdanning i fysioterapi og rehabilitering ved NMBU, samt deltakelse på flere kurs innen smertelindring og anestesi, trives Vibecke like godt på poliklinikken som på operasjonsstuen.

 

Hun har hatt en rekke forskjellige dyr, fra kaniner til hester, men de siste 20 årene har hundene vært i fokus. For tiden har hun tre hunder: en Staffordshire Bullterrier ved navn Button, en Sheltie ved navn Flint, og en Border Collie ved navn Ilex. Vibecke har opparbeidet seg betydelig erfaring innen adferd hos hunder, noe som også kommer til nytte på klinikken.

 

Vibecke er en energisk, positiv og svært dyktig dyrepleier som sikrer at din beste venn får et trygt og behagelig besøk på vår klinikk. På fritiden er hun mest opptatt med agility og et travelt familieliv.

Portrettbilde av klinikkassistent Toril Kulseng, holder en hund.

Toril Kulseng

Klinikkassistent

Toril er klinikkens bauta og har vært med siden starten. Hun ordner det meste og er alltid positiv og imøtekommende, selv når det er hektisk på klinikken og timeplanene er fulle. Toril har elsket både dyr og mennesker hele livet. Dette førte henne først til Veterinærhøgskolen på 70-tallet, deretter til Smiths dyrehospital, Tyrilikollektivet, og Skjerfheimkollektivet som daglig leder. Å jobbe med dyr og ungdommer med utfordringer har vært givende for Toril, og hun føler at hun kan bidra med det lille ekstra.

 

På klinikken bidrar hun med sin enorme arbeidskapasitet på de fleste områder, og hjemme bruker hun all sin tid på sine kjære Border terrier, Dusty, og ikke minst blomstene. Hun kalles Konneruds hundebestemor.

Karianne Skyberg Knutsen

Veterinær

Vi er så stolte og glade for å meddele at vi har fått en fantastisk dyrlege til med på laget vårt. Vi har kjent Karianne lenge og et mer empatisk og godt menneske skal du lete lenge etter. 

Karianne starter allerede 1. mars 2024.

Følg med for flere spennende nyheter utover sommeren

 

Karianne ble ferdig veterinær ved NMBU veterinærhøyskolen i 2020. Hun er også utdannet dyrepleier og har derfor mange års erfaring innen veterinærmedisin. Siden endt veterinærstudie har hun jobbet ved en stor dyreklinikk i Drammen, i tillegg til å jobbe med produksjonsdyr og kommunal veterinærvakt. 

 

Karianne trives med varierte arbeidsoppgaver i klinikken. Hun er interessert i indremedisin, dermatologi(hudlidelser/allergi)  og ulike oppgaver i poliklinikken. Hun har stor omsorg for dyr og eier, og er opptatt av at alle skal få en fin og trygg opplevelse på klinikken. Hun har jobbet lenge i et CAT-FRIENDLY team, så hun har også stor interesse for katter. Planen er at vi innen kort tid skal oppnå denne utmerkelsen med Karianne på laget.  Du kan lese mer om dette her;

https://catfriendlyclinic.org/ 

bottom of page