top of page
Dyrlege Rudi logo
En brun Labrador Retriever ser på noe, med blå bakgrunn.

Våre tjenester

Vi sikrer at din firbente venn er i toppform.

Kiropraktikk

Vi har en erfaren kiropraktor på teamet! Tone er utdannet kiropraktor i England ved Anglo European College of Chiropractic. Etter å ha spesialisert seg på dyr ved International Academy of Veterinary Chiropractic i Tyskland, har hun jobbet med dyr i 8 år. Har du spørsmål om kiropraktikk, ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale, eller bestill en time for oppstarts- eller oppfølgingssjekk.

Kiropraktoren Tone med en golden retriver.

Tannhelsetjenester

Vi tilbyr tannrens for hund og katt, tannrøntgen, tanntrekk og vurdering av bitt.

Vibecke under en operasjon på en hund.

Laboratorietjenester

Dette inkluderer blod- og urinanalyse, avføringsprøve, hormonanalyser, bakteriologisk dyrkning, celleprøver og vevsprøver, allergiutredning og desensitivering, mikroskopi og gentesting.

En hund blir medisinsk undersøkt.

Billeddiagnostikk

Vi utfører tannrøntgen, røntgenundersøkelser og ultralyd.

Røntgen bilde av et dyre skjelett.

Forebyggende helse

Vi tilbyr tjenester som vaksinasjon for hund og katt, ormkur for hund og katt, gratis tannsjekk for hund og katt, helseundersøkelser for hund og katt, kastrering av katt, ID-merking for hund og katt, ernæringsveiledning, kloklipp og valpekontroller.

Cocker spaniel med mørke brun pels i armene til eieren.

Konsultasjoner

Vi kan hjelpe med allergiutredning, sårskader, halthetsutredninger, smertebedømming, juniorkontroller, seniorkontroller og helseundersøkelser for hund og katt.

Kvinnelig veterinær undersøker en valp.

Kirurgi og smertebehandling

Vårt kirurgiske tilbud inkluderer kastrering av hunn- og hannkatt, kastrering av tispe og hannhund, bukkirurgi for hund og katt, operasjon av svulster/kreftkirurgi, galleblære- og leverkirurgi, pyometra (livmorbetennelse), akuttkirurgi, keisersnitt, fjerning av analsekker/kjertler, brokkoperasjoner, fjerning av fremmedlegemer i tarm/magesekk, magedreining, behandling av sårskader (bittsår, brannskader, rifter etc.), amputasjoner, biopsier, bruddkirurgi, patellakirurgi (løse kneskåler), behandling av korsbåndskader, og mye mer.

Mannelig veterinær under en operasjon.

ID-merking

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. 

En hund blir temperatur sjekket av en veterinær.
bottom of page